Dé specialist in het werven en selecteren van office personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Maar ook een naam die aangeeft dat we meer doen dan alleen recruiten. Wij zetten net dat stapje meer en bieden daarmee een SQALA aan mogelijkheden.

 

 

Voor kandidaten

image

Jij bent belangrijk voor ons. En dat willen we graag aan je laten zien. SQALA Recruitment neemt dan ook uitgebreid de tijd voor een intakegesprek. Dat kan zowel bij ons op kantoor als op een door jou gekozen locatie, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. We bespreken wie je bent, waar je voor staat, welke talenten je hebt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan we gericht op zoek naar een werkgever en baan die daarbij passen. Kortom: wij zorgen ervoor dat je kunt doen waar je goed in bent! Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je in contact komen met werkgevers die echt bij je passen? Schrijf je dan in bij SQALA Recruitment. Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

> Naar vacatures

> Insturen gegevens en CV

Wil je steeds goed op de hoogte zijn van onze actuele vacatures? Volg ons dan via Twitter en Linkedin. Je kunt natuurlijk ook zoeken in ons online vacatureaanbod.