Klanten over SQALA

 

 

 

Ik ben Peggy Bressers - van der Steen, werkzaam als HR manager bij GVT group of logistics. De organisatie vertegenwoordigt een 320 medewerkers. Ten behoeve van het werven van personeel zijn we altijd op zoek naar de juiste kandidaat op de juiste plek. Ook besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen en opleiden van onze medewerkers tot professionals. Lonneke en Danique zijn partners waarmee ik in het verleden al meerdere keren zaken heb gedaan ter ondersteuning bij de w&s van kandidaten op mbo/hbo/wo niveau. Deze samenwerking heb ik altijd als zeer prettig ervaren omdat ze alle deskundigheid persoonlijk in huis hebben. Ze kennen de klant, zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en beheersen ook een prima kandidaten portefeuille. Aan een woord hebben zij voldoende en het lukt ze om binnen zeer korte tijd te schakelen. Ook hun eerlijkheid stel ik altijd op prijs. Want als we iets vragen wat ze niet kunnen leveren, dan schromen ze niet om dat eerlijk te zeggen.

Peggy Bressers - van der Steen, HR manager, GVT Group of Logistics


Lonneke schakelen wij in voor het vervullen van onze "kantoor" vacatures. Hierin laat zij zien dat zij kennis heeft van zaken en zeer actief en kundig is. Lonneke bijt zich vast in de vacatures, is transparant en open in het proces en gaat echt voor de beste match. Hierdoor levert ze kwalitatief goed werk. De samenwerking met Lonneke is bijzonder prettig en is een verlengstuk voor onze personele vraagstukken. Ze is altijd bereikbaar en geeft eerlijke adviezen waar je wat mee kunt. Ik ervaar haar als een uitstekende gesprekspartner met passie voor het vak. Ik zou daarom SQALA Recruitment zeker aanbevelen voor andere partijen.

Joris Levens, Levens Cooking en Baking Systems, Commercieel Directeur


 

Danique weet  altijd de juiste kandidaten voor onze organisatie te vinden; Ze weet feilloos kandidaten voor te dragen die niet alleen qua “harde” eisen aan een functieprofiel voldoen, maar die ook qua persoonlijkheid prima bij onze organisatie passen. Kortom, ze is in staat om de perfecte match te realiseren. Verder communiceert ze altijd open en eerlijk, houdt ze zich aan afspraken en straalt vertrouwen uit. Wat mij betreft een samenwerking om langdurig te continueren.

Berthe Pleging-Koning, personeelsadviseur BOM


Danique is een professional, in het verleden heb ik op regelmatige basis met haar samen gewerkt. In eerste instantie als leverancier voor Teleperformance vanuit Content. Hierbij heeft zij onze organisatie ondersteund met de rekrutering alsmede met de payroll voor +/- 500 medewerkers.

Naast haar professionele houding streeft Danique ten alle tijden naar perfectie in datgene wat zij doet. Zij heeft een pragmatische aanpak en denkt mee in de problematiek van haar opdrachtgever. Naast deze zeer positieve en professionele indruk die Danique bij mij heeft achtergelaten is zij zeer prettig in de omgang en heeft dit geleid tot meerdere succesvolle samenwerkingsverbanden.

Marcella Pibiri, manager human resources Teleperformance Netherlands


Als opdrachtgever heb ik vele jaren samen mogen werken met Danique van Gorp. Ik heb haar leren kennen als een gepassioneerde persoonlijkheid met veel kennis en ervaring binnen de werving & selectie. Het persoonlijke contact met Danique heb ik altijd bijzonder op prijs gesteld. Ik doe het liefst zaken met partners die zich kunnen inleven in de cultuur van een organisatie en meedenken met de opdrachtgever. Met andere woorden, in staat kunnen zijn om als verlengstuk van de opdrachtgever op zijn stoel te kunnen opereren. Danique is zo iemand! Daarbij komt dat je het haar ook gunt vanwege haar energieke, enthousiaste persoonlijkheid. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe onderneming succesvol zal zijn. Uw opdracht zal in goede handen terecht komen!

Heidi van Barneveld, personeelsmanager


Terugkijkend kunnen we stellen dat Lonneke en Danique praktisch alle vacatures op het office segment succesvol hebben vervuld binnen onze organisatie in de afgelopen 10 jaar. Hoewel de nadruk nooit echt op productie/technisch personeel heeft gelegen zijn er ook in die werkrichting in de afgelopen jaren ook een aantal goede mensen bij ons gestart. Ook bij kansen die onderweg gezien werden, ontstond dé perfecte match. De dames zijn altijd open in hun communicatie, ervoor zorgende dat verwachtingen altijd helder waren. Het succes van een onderneming wordt bepaald door haar medewerkers. Als de mentaliteit goed is, de medewerker de juiste bagage heeft, de medewerker het vertrouwen en de verantwoordelijkheid krijgt om de job uit te voeren en kansen oppakt die hij onderweg tegen komt, dan maak je het verschil!

Dit is zeker ook van toepassing op de dames van SQALA.

Rebecca van Houts-Emden, HR Manager bij SCA Packaging Tilburg


Wilt u ook uw ervaringen delen mail ons dan.

 

 

Ik ben Peggy Bressers - van der Steen, werkzaam als HR manager bij GVT group of logistics. De organisatie vertegenwoordigt een 320 medewerkers. Ten behoeve van het werven van personeel zijn we altijd op zoek naar de juiste kandidaat op de juiste plek. Ook besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen en opleiden van onze medewerkers tot professionals. 

Lonneke en Danique zijn partners waarmee ik in het verleden al meerdere keren zaken heb gedaan ter ondersteuning bij de w&s van kandidaten op mbo/hbo/wo niveau. Deze samenwerking heb ik altijd als zeer prettig ervaren omdat ze alle deskundigheid persoonlijk in huis hebben. Ze kennen de klant, zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en beheersen ook een prima kandidaten portefeuille. Aan een woord hebben zij voldoende en het lukt ze om binnen zeer korte tijd te schakelen. Ook hun eerlijkheid stel ik altijd op prijs. Want als we iets vragen wat ze niet kunnen leveren, dan schromen ze niet om dat eerlijk te zeggen.

Peggy Bressers - van der Steen, HR manager, GVT Group of Logistics

Kandidaten over SQALA

“Mijn naam is Benjamin, 24 jaar en nu anderhalf jaar afgestudeerd. Na een periode voor Unilever gewerkt te hebben, was ik in oktober van dit jaar op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan. Ik kwam toen in contact met Danique en Lonneke van SQALA Recruitment over een mogelijkheid bij een mooi bedrijf. De benadering vanuit SQALA Recruitment heb ik als zeer prettig ervaren. Beide gaven mij zowel telefonisch maar ook zeker bij onze eerste ontmoeting direct een vertrouwd gevoel. Wat ik vooral erg kon waarderen was dat er goed gekeken werd naar mijn mogelijkheden en toekomstvisie en of dit vervolgens ook goed matchte met het profiel van de opdrachtgever. Dit bleek uiteindelijk precies het geval, waardoor ik zelfs al direct bij mijn eerste gesprek bij de opdrachtgever werd aangenomen. Voor alle partijen is deze samenwerking dan ook erg positief verlopen waardoor ik vanaf november 2011 officieel ben begonnen als Accountmanager bij de opdrachtgever. Ik kan iedereen dan ook met recht adviseren om via SQALA Recruitment verder te groeien in je carrière. Bij deze wil ik beide dames nogmaals danken voor alle energie die zij erin hebben gestoken!”

Benjamin


Vanaf dag 1 had ik vertrouwen in SQALA Recruitment dat jullie voor mij een geschikte baan zouden vinden. Jullie kennis binnen de arbeidsbemiddeling en oprechte interesse in datgene wat voor mij belangrijk is, hebben ertoe geleid dat jullie voor mij zeer snel een geschikte baan hebben gevonden die aansluit bij mijn wensen. De inhoud van de baan en de bedrijfscultuur passen perfect bij mij. Jullie maken je beloftes waar! Ook na de zoekperiode blijven jullie me volgen wat ik als zeer fijn ervaar. Jullie hechten er veel waarde aan hoe ik mij in de eerste periode voel bij mijn nieuwe baan.

Bedankt voor de perfecte match.

Jaimina


Wil jij ook jouw ervaringen delen mail ons dan.